ŞANLIURFA / SURUÇ - Sevgi Anaokulu

Ara

Okulumuzun yerel hedeflerinden biri olarak belirlediğimiz Sosyal Beceriler konusuyla alakalı olarak 18-19/10/2023 tarihinde öğrenci velilerimize yönelik olarak Okul Psikolojik Danışmanımız Hüseyin ALTUN tarafından seminer verildi.

Ayrıca Sosyal Beceriler yerel hedefi kapsamında öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize yönelik olarak Okul Psikolojik Danışmanımız Hüseyin ALTUN tarafından broşür dağıtımı gerçekleştirildi.

Ara

Eğitim-Öğretim yılının başında velilerimizi, çocuklarının gelişim dönemi özellikleri hakkında bilgilendirmek amacıyla 27-28/12/2023 tarihinde Okul Psikolojik Danışmanımız Hüseyin ALTUN tarafından öğrenci velilerimize yönelik olarak Okulöncesi Çocuklarının Gelişim Dönemleri Özellikleri konulu seminer verildi.

Ara

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yerel Hedefi olarak belirlenen Akran Zorbalığı hedefi kapsamında 05/12/2023 tarihinde öğrenci velilerimize Okul Psikolojik Danışmanımız Hüseyin ALTUN tarafından seminer verildi.

Yine Okul Psikolojik Danışmanımız Hüseyin ALTUN tarafından hem öğrenci velilerimize hem de öğretmenlerimize Akran Zorbalığı konulu broşürler dağıtıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında öğretmenlerimiz tarafından hazırlıklar yapılmaya devam etmektedir.

Eyl

2023- 2024 Eğitim- Öğretim Yılı Uyum Haftası etkinlikleri ve öğrencilerimizin katılımı ve heyecanları ile başladı.

May

5-D Sınıfı Öğretmenimiz Rukiye ÜLGER' in öğrenci ve velileriyle anneler günü kutlaması

May

5-E Sınıfı Öğretmenimiz Birgül ÇELİK' in öğrenci ve velileriyle Anneler Günü Kutlaması

May

4-E Sınfı Öğretmenimiz Emine KAPLAN' ın öğrencileri ve velileriyle Anneler Günü Kutlaması

May

5-B Sınıfı Öğretmenimiz Esma İNCE' nin öğrenci ve velileriyle Anneler Günü Kutlaması

5- A Sınıfı Öğretmenimiz Havva ŞEKER' in Öğrencileriyle Anneler Günü Kutlaması

Nis

Meslek Tanıtım Günleri Kapsamında Okulumuza Suruç İtfaiyesi Eğitim Amiri ve Suruçlu Yazar Nebi Kaplan davet edilerek öğrencilerimizin meslekleri yakından tanımalarına olanak sağlandı.