ŞANLIURFA / SURUÇ - Sevgi Anaokulu

0505 819 18 42 / 0506 337 47 16
DİKİLİ MAH. 1552 SK. NO: 2/2 SURUÇ / ŞANLIURFA
Vizyon
Nitelikli eğitim kadrosu ile yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en iyi eğitimi sunarak, öz güveni gelişmiş, bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere saygılı, yeterliliklerinin farkında olan, problem çözme becerisine sahip, kendine güvenen, yaratıcı ve başarılı öğrenciler yetiştirerek: onları ilköğretime ve geleceğe hazırlamak.
Misyon
Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak,bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendidüşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.
SABAH GRUBU: BAŞLAMA 07:30 BİTİŞ 12:30 ÖĞLEN GRUBU: BAŞLAMA 12:30 BİTİŞ 17:30
KLİMA
OKULUMUZA KOLAYLIKLA ULAŞIM İMKANLARI VARDIR
İLÇE MERKEZİ
OKULUMUZ İL MERKEZİNE 45KM UZAKLIKTA, İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.